Behandlinger

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_height=”yes”][vc_column][vc_column_text]

Moticu Fysioterapi tilbyder effektiv behandling af følgende smertetilstande:

• Smerter relateret til muskler og led i ryg, skulder, albue og hånd samt hofte, knæ og ankel.

• Betændelsestilstande som tennisalbue, golfalbue og achillessenebetændelse.

• Akutte og længerevarende overbelastningstilstande, som muskelfiberskader, ankelomvridninger, forstuvede ankler og idrætsudløste traumer.

• Spændingstilstande som problematikker fra muskelspændinger fra/i ryg, nakke og skulder og spændingshovedpine.

Bestil endelig en tid til behandling af ovenstående smertetilstande og tag kontakt til Moticu Fysioterapi, hvis du søger behandling for andet end det ovenfornævnte –  så vurderer Moticu Fysioterapi om denne behandling kan udføres.

Tag endelig kontakt for at høre mere.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_single_image image=”3441″ img_size=”2003×400″ add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”zoom” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_height=”yes”][vc_column][vc_column_text]

Moticu Fysioterapi tilbyder online træningsprogrammer tilpasset dine personlige behov.


Træningsprogrammer udarbejdes med udgangspunkt i grundig instruktion og løbende tilpasning til:

• Genoptræning for skulder, lænd, knæ og ankel.

• Akut opstået skade samt længerevarende skadesforløb.

• Træningsprogram for vægttab.

• Specifikke styrketræningsprogrammer der forebygger skulder og knæ skader.

Derudover er der mulighed for at tilpasse træningsprogrammer, så det kan laves i hjemmet, fitnesscenteret eller i sportsklubben.

Tag endelig kontakt til Moticu Fysioterapi, hvis du som privat person, som forening eller firma, søger udarbejdelse eller tilrettelæggelse af individuelle eller generelle træningsprogrammer. Prisen vurderes udfra omfanget af programmet.

Tag endelig kontakt for at høre mere

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_single_image image=”3443″ img_size=”2003×400″ add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”zoom” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_height=”yes”][vc_column][vc_column_text]

Oplever du/dine ansatte smerter i nakke, skulder eller lænderegion i forbindelse med kontorarbejde?

Så kan Moticu Fysioterapi vejlede, undervise og tilbyde behandling, der giver dig/din virksomhed et bedre udgangspunkt for produktive arbejdsvilkår.

Vejledningen vil ske på arbejdspladsen og i de omgivelser hvor du befinder dig, således at den kan overføres  direkte til din arbejdsplads. Derudover vil du blive instrueret i udspændingsøvelser og styrkeøvelser med udgangspunkt i at lindre smerter og derved øge effektivteten på arbejdspladsen.

Tag endelig kontakt hvis du som privat person eller som virksomhed, er interesseret i instruktion, vejledning og undervisning omkring smerter relateret til uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Hvis du blot er interesseret i tilpasning og indstilling af arbejdsstillinger, er du også meget velkommen til at tage kontakt.

Moticu Fysioterapi udarbejder, afhængigt af forespørgslen, et skræddersyet tilbud til din virksomhed med udgangspunkt i jeres behov, interesser og problematikker.

Tag endelig kontakt her for at høre mere.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Indkøbsvogn